freeshipping

Još samo za besplatnu poštarinu!Imate pravo na besplatnu poštarinu u HR!

Tretmani

Anti pollution

Naša je koža svakodnevno izložena i trpi štetne učinke onečišćenja. Zato je TOSKANI razvio najcjelovitiji i najinovativniji protokol za zaštitu i popravak kože urbanih žena i muškaraca. Nova linija za zaštitu od onečišćenja TOSKANI prva je cjelovita linija za zaštitu kože od zagađenja okoliša, a sastoji se od tretmana u kabini i upotrebe proizvoda za kućnu njegu.

Aquabalance Line

Naša linija Aquabalance održava optimalnu razinu hidratacije kože i obnavlja prirodnu zaštitnu funkciju kože od vanjskih agresija. Ova inovativna linija dubinski regenerira kožu i odgađa starenje zahvaljujući optimalnoj razini vlažnosti i zaštiti staničnih membrana.

Cell Architect Line

Linija Cell Architect tvrtke TOSKANI ima visoku koncentraciju aktivnih sastojaka s brzim i dubokim djelovanjem koja pruža snažno hranjivo i hidratantno djelovanje te pomaže umanjiti vidljive znakove starenja.

Body Expert 360

Preoblikujte siluetu linijom Body Expert 360. Neinvazivni, liporeducing i učvršćujući tretman u dva koraka: profesionalna i kućna njega. 100% prilagodljiv i kompatibilan s uređajima.

Purifying Line

Linija kozmetike TOSKANI za pročišćavanje posebno je formulirana za liječenje kože sklona aknama. Aktivni sastojci ove linije zajedno reguliraju proizvodnju sebuma i smanjuju bakterije koje dovode do stvaranja mitesera i prištića.

Matrix Repair Line

Naša linija Matrix Repair obnavlja kožu i održava je zdravom zahvaljujući proizvodnji novog kolagena. Ova linija ponovno uravnotežuje volumen lica s učinkom punjenja i pomaže smanjiti bore i fine linije.

Radiance Line

TOSKANI-jeva linija sjaja pruža osvjetljavajući učinak uklanjanjem mrtvih površinskih stanica. Također smanjuje vidljive znakove uzrokovane suncem i ožiljcima i štiti kožu od ultraljubičastih zraka.
freeshipping
besplatna dostava
za narudžbe iznad 500 kn na području Hrvatske.
TOSKANI je vodeći svjetski laboratorij iz Barcelone u području medicinske kozmetike, dermatologije i estetike. 
2024. © STARMEDICO INTERNATIONAL d.o.o.
Sva prava pridržana.
With ❤ by WebBox
Uvjeti korištenjaIzjava privatnostiIzjava o konverzijiIzjava o korištenju kolačićapovrat i reklamacijeDostava
0
KOŠARICA
Proizvod dodani Proizvod ažurirani Proizvod maknuti Nema više na zalihi Pogrešna vrijednost

Nema proizvoda u košarici.

NE PROPUSTITE
BESPLATNA 
DOSTAVA 
chevron-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram