freeshipping

Još samo za besplatnu poštarinu!Imate pravo na besplatnu poštarinu u HR!

 • Narudžbe ćemo poslati u roku 3 do 5 radnih dana (osim subote, nedjelje i praznika), ovisno o trenutnoj raspoloživosti artikla.
 • Ukoliko Vam nećemo moći isporučiti pošiljku u navedenom roku, o tome ćemo vas obavijestiti. Vi pritom možete odlučiti hoćete li prekinuti narudžbu i napraviti povrat novca na vaš račun ili pričekati da naručeni proizvod postane dostupan.
 • Pošiljku ćemo isporučiti putem kurirske službe DPD.  Kako bismo osigurali što kvalitetniju komunikaciju između Vas i dostavljača, dostavljaču ćemo ustupiti i kontakt broj telefona koji ste nam naveli prilikom registracije.  Prije dana isporuke, dostavljač će Vas obavijestiti SMS porukom ili e-poštom o planiranom terminu dostave.
 • Tvrtka STARMEDICO INTERNATIONAL d.o.o. ne preuzima odgovornost u slučaju kašnjenja isporuke zbog više sile.
 • Prije isporuke svaki proizvod provjeravamo da nije oštećen. Molimo da pošiljku preuzmete pred dostavljačem kako bi izbjegli naknadne reklamacije zbog pošiljke oštećene prilikom dostave.
 • Prodavatelj u dobroj namjeri želi isporučiti robu u roku 24 sata odnosno sljedećeg radnog dana od trenutka zaprimanja narudžbe ali u pojedinačnim slučajevima, zbog velike potražnje, moguće je da neki od naručenih proizvoda ne mogu biti isporučeni, odnosno da su neki od proizvoda iz ponude u potpunosti ili djelomice rasprodani. U slučaju rasprodanih proizvoda, Kupac će biti obaviješten putem telefona ili elektronskom poštom. Također u pojedinačnim slučajevima Kupcu može kasniti isporuka zbog logističko-distribucijske organizacije kurirske službe na što Prodavatelj ne može utjecati.
 • Za Kupce koji se nalaze na otocima primjenjivat će se raspored DPD kurirske službe o dostavi paketa na otoke.
 • Prodavatelj ne može utjecati na pravilnik o pružanju logističke usluge kurirske službe.
 • Zaprimljene narudžbe iznad potrošenih 500,00 kn sa PDV-om biti će isporučene Kupcu besplatno u području Republike Hrvatske.
 • Za narudžbe ispod 500,00 kn u području Republike Hrvatske sa PDV-om obračunat će se trošak dostave u iznosu od 35,00kn.
 • Dostava u području Republike Slovenije iznosi 60,00kn
 • Prodavatelj zadržava pravo izmjene minimalne vrijednosti narudžbe za besplatnu isporuku bez da prethodno obavijesti Kupca.
freeshipping
besplatna dostava
za narudžbe iznad 500 kn na području Hrvatske.
TOSKANI je vodeći svjetski laboratorij iz Barcelone u području medicinske kozmetike, dermatologije i estetike. 
2024. © STARMEDICO INTERNATIONAL d.o.o.
Sva prava pridržana.
With ❤ by WebBox
Uvjeti korištenjaIzjava privatnostiIzjava o konverzijiIzjava o korištenju kolačićapovrat i reklamacijeDostava
0
KOŠARICA
Proizvod dodani Proizvod ažurirani Proizvod maknuti Nema više na zalihi Pogrešna vrijednost

Nema proizvoda u košarici.

NE PROPUSTITE
BESPLATNA 
DOSTAVA 
chevron-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram