freeshipping

Još samo za besplatnu poštarinu!Imate pravo na besplatnu poštarinu u HR!

Radiance Ampoule

Radiance Ampoule

Intenzivan dnevni tretman koji sadrži kompleks za posvjetljivanje posljednje generacije koji može prodrijeti i osloboditi 5 različitih aktivnih sastojaka u određenim slojevima kože, a da je ne oštećuje. Sadrži azeloglicin, bisabolol, fitinsku kiselinu i vitamine B3 i C. Pojačava i ujednačava ton kože, sprječava dehidraciju, gubitak sjaja, mlohavost i pojavu mrlja. Intenzivna kura od 30 dana. Pakiranje: 15 x 2 ml

Dodatne informacije

Sadržaj

15 vials x 2 ml

Aktivni sastojci

Azeloglicina, Bisabolol, Encapsulated brightening complex, Liposomes, Phytic Acid, Vitamin B3, Vitamin C

55,00 

radiance_box_ampoule

55,00 

- +

Radiance ampula je proizvod za intenzivnu njegu za svakodnevnu upotrebu, naznačen sa ispraviti znakove fotostarenja. Sprječava dehidraciju, gubitak svjetline i stvaranje tamnih mrlja i bora.
Stvoren za pomoć u složenim poremećajima koji se javljaju na različitim razinama u kože, poput problema s hiperpigmentacijom. Štoviše, ti liposomi oponašaju biološku funkciju bazalnih slojeva epiderme, rekonstruirajući kožne lipidne strukture.

Indikacije

  • Fotostarija koža
  • Hiperpigmentacije

Apliciranje

  • 1 x dnevno, ujutro pola ampule

Mjere opreza

  • Kozmetički proizvod za lokalnu primjenu
  • Ne ubrizgavajte
  • Izbjegavajte kontakt s očima i sluznicom membrane prilikom upotrebe ovih proizvoda
  • Zaštitite od izravnog svjetla
  • Skladištiti u zadanom temperaturnom rasponu
  • Ne koristite ako je paket oštećen
Azeloglicina
inhibira sintezu melanina u melanocitima
Bisabolol
pruža smirenje, desenzibilizaciju i omekšavanje, bori se i sprječava iritaciju i crvenilo, unosi osjećaj dobrobiti na kožu.
Encapsulated brightening complex
Inkapsulirani posvjetljujući kompleks (EBC) uključen u ovaj proizvod sustav je dvostruke inkapsulacije koji se sastoji od inteligentnih struktura sposobnih za prodiranje i zadržavanje na određenim slojevima kože. To omogućuje provođenje višestruko usmjerenog djelovanja aktivnih sredstava, jer se njima može doći do odgovarajućih slojeva kože, čime se postiže stvarna korist u hiperpigmentacijskim problemima koji zahtijevaju istodobno djelovanje na različitim razinama. EBC dolazi u kontakt s površinom kože, topi se i oslobađa lipidne diskove (slične lamelarnim strukturama) koje sadrži. Ovi diskovi su sastavljeni od lipida različitog sastava (prema ciljanom sloju kože), sastavljenih od različitih aktivnih sredstava: Azeloglicina, bisabolol, fitinska kiselina, vitamin B3 i vitamin C. Po otpuštanju prolaze kroz međustanični prostori dok ne dosegnu ciljni sloj, gdje se stapaju i oslobađaju aktivne tvari, svaka u svojoj najprikladnijoj zoni djelovanja.
Liposomes
Liposomi su sferni lipidni sustavi koji imaju sličan sastav kao stanične membrane, što im omogućuje pohranu aktivnih sastojaka. Obnavljaju zaštitnu barijeru kože tako da se održava hidratacija i sprečavaju transkutani gubitak vode. Sposobni otpustiti inkapsulirane spojeve u najdublji slojevi kože. Spriječiti razgradnju aktivnih sastojaka. Povećavaju učinkovitost aktivnog sastojak jer doseže unutar ciljanog sloja kože.
Phytic Acid
Eliminira nakupljanje melanina u vanjskim slojevima kože, potiče regeneraciju stanica, poboljšava hidrolipidnu ravnotežu.
Vitamin B3
Intervenira u brojnim reakcijama redukcije oksidacije u kojima djeluje u osnovi kao antioksidans, štiti kožu od ultraljubičastog zračenja, potiče sintezu lipida, pomažući u obnavljanju zaštitne barijere kože, održavanju njezine hidratacije i sprječavanju transkutanog gubitka vode, poboljšava teksturu kože, smanjuje iritaciju.
Vitamin C
Intervenira u procesu stvaranja kolagena, stoga poboljšava elastičnost kože. Neutralizira slobodne radikale i regenerira vitamin E. Smanjuje upalu i iritaciju kože. Povećava hidrataciju.

Ostali proizvodi

freeshipping
besplatna dostava
za narudžbe iznad 500 kn na području Hrvatske.
TOSKANI je vodeći svjetski laboratorij iz Barcelone u području medicinske kozmetike, dermatologije i estetike. 
2024. © STARMEDICO INTERNATIONAL d.o.o.
Sva prava pridržana.
With ❤ by WebBox
Uvjeti korištenjaIzjava privatnostiIzjava o konverzijiIzjava o korištenju kolačićapovrat i reklamacijeDostava
0
KOŠARICA
Proizvod dodani Proizvod ažurirani Proizvod maknuti Nema više na zalihi Pogrešna vrijednost

Nema proizvoda u košarici.

NE PROPUSTITE
BESPLATNA 
DOSTAVA 
chevron-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram