freeshipping

Još samo za besplatnu poštarinu!Imate pravo na besplatnu poštarinu u HR!

Izjava o privatnosti

STARMEDICO INTERNATIONAL d.o.o. se obavezuje pružati zaštitu osobnim podacima kupaca, na način da prikuplja samo nužne, osnovne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza; informira kupce o načinu korištenja prikupljenih podataka. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi djelatnici STARMEDICO INTERNATIONAL d.o.o. i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.

Ova politika privatnosti može se promijeniti ili nadopuniti u bilo koje vrijeme bez prethodnog upozorenja ili obavijesti. Upotrebom internetskih stranica prodavatelja nakon promjene ili nadopune, korisnik potvrđuje da se slaže s promjenama i nadopunama.

Sve naše internetske aktivnosti su u skladu s europskim zakonima (Uredba (EU) 2016/697 o zaštiti potrošača u vezi obrade osobnih podataka i upotrebe takvih podataka (Opća uredba o zaštiti podataka ili GDPR) i konvencijama Svijeta Europe (ETS br. 108, ETS br.181, ETS br. 185, ETS br. 189)) i državnim zakonima Republike Hrvatske (Zakonom o zaštiti osobnih podataka (ZVOP-1, Ur. l. RS, br. 94/07), Zakonom o elektronskom poslovanju na tržištu (ZEPT, Ur. l. RS, br. 96/09 i 19/15) itd.)).

Politika privatnosti određuje upotrebu informacija koje prodavatelj dobije od vas kada posjetite www.starmedico.shop ili mu ih posredujete na neki drugi način (narudžba putem telefona ili društvenih mreža).

Čuvanje osobnih podataka znači:

  • nikada nećemo zloupotrebljavati vaše osobne podatke na bilo koji način.
  • vaše kontakte i osobne podatke nikada nećemo slati trećoj osobi.
  • Nećemo vam slati e-mail novosti na koje se niste prijavili
  • Kada god budete htjeli možete se brzo i jednostavno odjaviti od naših e-novosti

Osobni podatak je informacija koja vas identificira kao pojedinca: vaše ime, prezime, elektronska pošta, broj telefona i adresa. Trgovac ne skuplja vaše osobne podatke osim kada u vi to omogućite odnosno dozvolite a to je pri kupnji proizvoda.

Upotreba i širenje osobnih podataka

STARMEDICO INTERNATIONAL d.o.o. će upotrijebiti osobne podatke isključivo zbog ispunjavanja vaših narudžbi i zbog tehničkih razloga administracije na našoj online stranici da vam omogući dostup do posebnih informacija ili za općenito komuniciranje s vama.

Sloboda izbora

Vi odlučujete koje informacije ćete posredovati trgovcu. Ako se odlučite da vaše podatke ne želite posredovati u tom slučaju nećete moći imati dostup do nekih funkcija na našoj stranici. Vi odlučujete koje informacije posredujete.

freeshipping
besplatna dostava
za narudžbe iznad 500 kn na području Hrvatske.
TOSKANI je vodeći svjetski laboratorij iz Barcelone u području medicinske kozmetike, dermatologije i estetike. 
2024. © STARMEDICO INTERNATIONAL d.o.o.
Sva prava pridržana.
With ❤ by WebBox
Uvjeti korištenjaIzjava privatnostiIzjava o konverzijiIzjava o korištenju kolačićapovrat i reklamacijeDostava
0
KOŠARICA
Proizvod dodani Proizvod ažurirani Proizvod maknuti Nema više na zalihi Pogrešna vrijednost

Nema proizvoda u košarici.

NE PROPUSTITE
BESPLATNA 
DOSTAVA 
chevron-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram